Traiteur Saveurs du Sud / L'atelier 

        Zuiderse specialiteiten - private dining - workshops

Eindejaar suggesties 2017

Gelieve tijdig te bestellen!!! Bestellingen voor kerstmis kunnen worden gemaakt tot 20 december, voor oudjaar tot 27 december.
Bestellen kan enkel via mail / contact formulier of ter plaatse in de winkel .
Wij nemen geen bestellingen telefonisch aan.

Amuses:

Anti-pasto : Pastrami van kalfsvlees met fontina, olijven gigante en gegrilde tomaten:

 7.5 € pp. (min.4p)

Dips met crackers: tomaat-olijf, houmous-koriander, paprika-walnoot: 4 € pp. (min.4p)

Amuses koud: (in plexi-glaasjes of schaaltjes) à 1.95 €/ stuk

Tonijn met pruimen

Quinoa met rode biet en feta

Scampi met sesam en edame-pesto

Gerookte eendenborst met pompoen en geitenkaas

Amuses krokantjes (warm): à 1 €/stuk

Krab en koriander

Gehakt en venkel

Funghi parmezaan

Aubergines parmeggiana

Voorgerechten:

Terrine van 100% ganzenlever met chutney : 37 € / 250g

Terrine van hert met peer en abrikoos konfijt: 11.50 €/p.p.

Carpaccio van Holstein-rund met knolselder en basilicum-olie: 11.5 €/pp.

Licht gerookte zwaardvis met venkel, gember-citrusdressing: 10,5 €/p.p.

Briouat met geitenkaas, witloof en veenbessen : 6.50 €/p.p.

Sint-Jakobsvruchten, venkel en zeekraal, Vermout-saus : 13.00 €/p.p.

Ravioli Bianco-Nero met kreeft: 32 €/kg

Agnolotti met chanterelles: 27 €/kg

Linzenvelouté met artisjok en Speck Intero: 9.5 €/ liter

Lichte Mediterrane vissoep met schaal en schelpdieren: 11.5 € /liter

Hoofdgerechten:

Warm gerookte zalmfilet met knolseldergarnituur en groene kool: 17.80 €/p.p.

Kalkoenroulade met rapen en boontjes, mosterdsaus : 18.00 €/p.p.

Hindesteak met zuiderse spruitjes garnituur en abrikozensaus, truffelkroketjes: 21.00 €/p.p.

Tajine van fazant, champignons en olijven, griesmeel met witloof en appeltjes: 18.00 €/p.p.

Pittige wintergroenten couscous met komijn : 16.50 €/p.p.

Voor de allerkleinste genieters :

Beestig lekkere ravioli met kaasvullig en tomatensaus : 18 €/kg

Agnolotti “Saveurs du Sud” : 19 €/kg

Kippenrolletjes met romige saus, boontjes en gebakken aardappeltjes: 10 €/pp.





Geen zin om klassiek te tafelen, dan stellen wij u graag onze koude en/of warme buffet formule voor vanaf 10 p.

Buffet-formule vanaf 10p.

koud buffet formule of voorgerechten bij het koud/warme buffet

Carpaccio Holstein, knolselder Parmezaan, basilicum olie

Salade folle met kwartel en gerookte eendenborst OF

Terrine van hert met confijt van peer en abrikoos

Quinoa met gedroogde vruchten rode biet en feta

Licht gerookte zwaardvis met citrus-gember dressing

Vitello Tonnato

*Sigaartje van geitenkaas met witloof en veenbes ( aanvulling bij het koude buffet)

*Linzenveloute met artisjok met of zonder speck ( aanvulling bij het koude buffet)


warm buffet of hoofdgerechten van het koud/warme buffet 

Tajine van fazant met champignons en olijven

Warm gerookte zalmfilet met knolselder en groene kool

Ravioli met chanterellen


Koud buffet volwaardig : 29.00 € pp.

Warm buffet volwaardig: 31.00 €pp. (incl. bain-marie)

Koud en warm buffet: 37.00 €pp. (incl. bain-marie)

Het buffet wordt door ons gepresenteerd op zwarte wegwerpschalen.


Gelieve tijdig te bestellen!!! Bestellingen voor kerstmis kunnen worden gemaakt tot 20 december, voor oudjaar tot 27 december.


Openingsuren tijdens de feestdagen

22/12: 10-18u30

23/12: gesloten

24/12: 10-15u.

25/12: 10-13u. open enkel voor afhaling bestellingen

26/12-28/12: 10-18u30

29/12: 10-19u

30/12: gesloten

31/12: 10-15u.

Van 01 tem 09/01: zijn wij gesloten.