Traiteur Saveurs du Sud / L'atelier 

        Zuiderse specialiteiten - private dining - workshops

Eindejaarsuggesties 2018

Gelieve tijdig te bestellen!!! Bestellingen voor kerstmis kunnen worden gemaakt tot 20 december, voor oudjaar tot 27 december.

Amuses:

Anti-pasto: Lomo Iberico-Sovrano, Bella di Cerignola olijven en gegrilde tomaten: 8.5 € pp. (min.4p)

Dips met crackers: olijven tapenade, houmous, pompoen-geitenkaas: 5 € pp. (min.4p)

Amuses koud: (in plexi-schaaltjes) à 1.95 €/ stuk

Gerookte forel met sinaas en gember, Mousse van rode biet met nootjes, Scampi met venkel, Vitello tonnato

Amuses warm : à 1 €/stuk

Pissaladier, Bladerdeegje ricotta & funghi, Tonijn-olijf en pittig tomaat, Soesje met garnaal

Voorgerechten:

Huisgemaakte terrine van 100% ganzenlever met witloof en veenbessen konfijt: 37 € / 250g Terrine van eend met knolselder en vijg-sinaas konfijt: 11.50 €/p.p.

Carpaccio van licht gepekeld Holstein-rund met artisjok garnituur: 12.5 €/pp.

Kruidig gemarineerd zalmhart met mierikswortel: 12,5 €/p.p.

Bladerdeeg met Robiola Bosina, vijg en peer: 6,5 €/ stuk

Sint-Jakobsvruchten met pompoen en venkel, Moscato-saus : 13.00 €/p.p.

Scrigni met rivierkreeftjes, Cardinalsaus: 32 €/kg

Ricciole met boschampignons en truffel: 29.5 €/kg

Curry-vissoep met koriander: 9.5 €/ liter

Consommé van fazant met knolselder en champignon garnituur: 11.5 € /liter

Hoofdgerechten:

Gebakken kabeljauwhaasje met 

spinazie-rode biet en wortelcrème, beurre blanc: 19,50 €/p.p.

Maïshoenfilet à l’Orange met groene kool en boontjes, witloof-pastinaakflan: 17.50 €/p.p.

Hindesteak met wijnmostkorst,

snijbiet en rode kool, puree van knolselder-porcini: 22.00 €/p.p.

Tajine van hert met abrikoos en porto, garnituur van zoete aardappel: 18.50 €/p.p.

Ovenschotel van wintergroenten met linzen: 16.50 €/p.p.

VOOR DE ALLERKLEINSTE GENIETERS:

Cannelloni met vlees of ricotta spinazie

Agnolotti “Saveurs du Sud”

Lasagne bolognaise of vegetarisch

Kipspiesje met tomatensaus, courgette & boontjes en gebakken aardappeltjes: 10 €/pp


Gelieve tijdig te bestellen!!! Bestellingen voor kerstmis kunnen worden gemaakt tot 20 december, voor oudjaar tot 27 december.